Jeg sætter en ligeså stor ære i at kunne etablere en tæt relation til vores kunder som medarbejderne imellem. Kunden skal føle sig i gode hænder. Jeg sætter forventningerne til vores arbejde højt og stræber efter at levere endnu højere. At nå et mål, der vil skabe glæde hos os og samtidig skabe et værdifuldt udbytte for dig som kunde, er vores vigtigste bestræbelse. Jeg lægger både hjerne og sjæl i vores arbejde og stræber hele tiden efter det bedre. Derfor er jeg ikke bange for at erkende evt. fejl, fordi jeg dermed kan lære af dem, hvilket jeg medføre en udvikling og optimering af vores kvalifikationer, som er noget, jeg lægger stor vægt på.

Designfolio blev startet med visionen om at blive et af de førende websites som er med til at øge viden at vækste ehandelsvirksomheder via blog indlæg. Jeg ønsker at gå videre end “bare PPC”. PPC er én af mulighederne online og at optimere alle de forskellige markedsføringsaktiviteter samt grafisk design.

Jeg arbejder hele tiden på at forbedre mig som PPC manager men også som menneske og er ivrig for at lære mere, og deltager i digital marketing events rundt omkring i verden for at tilegne mig den nyeste viden. Den rette strategi er ikke noget værd, hvis den ikke bliver implementeret 100 %. Derfor er grundighed altafgørende i mit daglige arbejde.

Specialer

Google AdWords - PPC

Skaber resultater for kunder i alle brancher med PPC-annoncering - herunder Google AdWords, Google Shopping og Bing Ads.

Remarketing

Remarketing og retargeting giver dig mulighed for målrettet at få vist annoncer i søgeresultaterne på Google til dem, der har besøgt din hjemmeside for nylig.

Display Annoncering

Displayannoncer kan blandt andet målrettes til specifikke demografier, fx alder og køn, emner og  hjemmesider, interesser og værdier, udvalgte nøgleord, geografi, enheder og tidspunkt og vigtigst af alt re-marketing

Google Shopping

Google Shopping fungerer ved, at jeres produkter vises med billede og pris på relevante søgninger i toppen af google, hvor der oprettet produkter i Google Shopping-annoncenetværket.

Google Analytics

Google Analytics kan gøre din virksomhed mere succesfuld. Værktøjet bruges til at skabe overblik og større gennemsigtighed af data, påvise potentielle forretningsområder

Digital Strategi

Analyserer jeg typisk geografiske, demografiske forskelle. Inefrastrukturelle forskelle som eksempelvis fragtpriser og leveringstider kan således have substantielle effekter på et lands e-handel.

Google Certificeringer

Øg din omsætning samt din ROI


Jeg udarbejder og optimerer Google AdWords kampagner for danske virksomheder. Jeg hjælper til dagligt både B2B og særdeleshed B2C virksomheder med, at nå ud til både nye som eksisterende målgrupper via verdens største søgemaskine Google. Sætter en ligeså stor ære i at kunne etablere en tæt relation til mine kunder. Kunden skal føle sig i gode hænder. Jeg sætter forventningerne til vores arbejde højt og stræber efter at levere endnu højere. At nå et mål, der vil skabe glæde og samtidig skabe et værdifuldt udbytte for dig som kunde, er min størreste bestræbelse. Jeg lægger både hjerne, hjerte og sjæl i mit arbejde og arbejder hele tiden efter det bedre. Jeg ikke bange for at erkende evt. fejl, fordi jeg dermed kan lære af dem, hvilket vil medføre udvikling og optimering af mine kvalifikationer, som er noget, jeg lægger stor vægt på.

Øg din omsætning i dag